Седем КПП-та са изградени вчера, съобщи заместник-главният секретар на МВР

...
 Седем КПП-та са изградени вчера, съобщи заместник-главният секретар на МВР
Коментари Харесай

Полицейски обръч около Бургас ще ни пази от бежанци

 Седем КПП-та са построени през вчерашния ден, заяви заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи Станимир Станев

Седем контролно-пропускателни пункта са построени край Бургас. С това целим да ограничим напълно мигрантския напън към автомагистрала „ Тракия “ и към региона на града, сподели в изявление за „ Тази заран “ по бТВ заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи Станимир Станев. 

Той застана пред камерата, с цел да разяснява в ефир задържането на 35 мигранти край Карнобат. 

Станев посочи, че към 900-1000 опити се вършат дневно за прекосяване на оградата на турската граница, само че едвам към 25 чужденци успявали да влязат в страната. 

„ За арестуваните край Аспарухово е формирано досъдебно произвеждане. Дотам са достигнали пешком. Мигрантите са много стимулирани и имат благоприятни условия да изминават десетки километри пешком. Най-вероятно са се трансферирали през оградата “, съобщи заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи. 

Той посочи, че КПП-тата ще са в обръч към регионалния град. 

„ Вера в ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас по предписание на основният секретар на Министерство на вътрешните работи е одобрена заповедта и проекта. В тази интервенция вземат участие и чиновници на Главна дирекция „ Жандармерия “, сподели още Станев. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР